Blog

Buikspieren trainen

Buikspieren trainen

Iedereen wil graag een sixpack kweken en is dan ook vaak druk bezig met het trainen van de buikspieren. Het zichtbaar maken van de buikspieren is echter geen eenvoudig proces. Daar komt meer bij kijken dan wat simpele oefeningen. Wilt u weten hoe u het beste de buikspieren kunt trainen? Wij informeren u graag verder.

Lees meer
trainen van benen

Trainen van uw benen

Het trainen van de benen is misschien wel een van de belangrijkste trainingen van de week. Toch wordt het vaak overgeslagen, omdat het te zwaar zou zijn. Buiten het feit dat iemand met een brede bovenkant en hele dunne benen een gek gezicht is, is het echter erg belangrijk ook de benen te trainen. Dit kan namelijk helpen in de spiergroei van andere spieren én u kunt er ook door afvallen. Waarom het trainen van benen zo belangrijk is en hoe u dat het beste kunt doen? We informeren u graag verder.

Lees meer
ongezonde voeding

Wat doet ongezonde voeding met uw lichaam?

‘Ah dat reepje chocolade kan toch geen kwaad?’ Als u een hele reep in uw eentje eet kan dat wel degelijk kwaad. Dit geldt voor alle soorten ongezonde snacks en vettige etenswaren. Fastfood en ongezonde tussendoortjes zorgen ervoor dat er veel verandert in ons lichaam. We hebben het niet direct door, omdat die zak met chips zo verleidelijk is. De meeste mensen hebben ook pas achteraf spijt dat ze die zak met chips hebben opengetrokken. Maar wat doet ongezonde voeding met onze lichaam? Wij informeren u graag verder.

Lees meer
droog trainen

Alles over droog trainen

Probeert u al een tijdje uw vetpercentage te verminderen, zodat uw spieren beter zichtbaar zijn? Maar gaat dit niet zo makkelijk als u had verwacht? Overweeg dan eens om te starten met droog trainen. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw lichaam vet verliest, waardoor uw spieren beter zichtbaar zijn. Veel sporters maken hier gebruik van en iedereen heeft net een andere methode om dit te realiseren. Als experts informeren we u graag over droog trainen.

Lees meer
gezonde lifestyle

Gezonde lifestyle

Wilt u een gezonde lifestyle hanteren? Een gezonde lifestyle begint bij uw sport- en eetpatroon. Wanneer u de juiste keuzes en schema’s opstelt, merkt u dat uw lifestyle helemaal is aangepast en dat u niets anders meer wilt dan gezond! Gezonde snacks, voldoende dagelijkse beweging en de sportschool! Wij lichten graag toe waar u op moet letten bij het hanteren van een gezonde lifestyle.

Lees meer
cardio

Vet verbranden met cardio

Veel mensen starten bij de sportschool om af te slanken en een strakker lichaam te krijgen. Daarvoor beginnen zij met lange uren op een loopband of stepper. Echter wil dat niet zeggen dat dit erg effectief is om vet te verbranden. Kwaliteit staat namelijk boven kwantiteit. Daarom bespreken wij in deze blog tips om uw cardiotraining efficiënt aan te pakken.

Lees meer
motivatie voor sportschool

Motivatie voor de sportschool

Veel mensen vinden dat ze iets meer moeten bewegen. Toch blijkt het vrij lastig te zijn om deze gezonde gewoonte vast te houden. Het is toch leuker om samen met vrienden een terrasje te pakken of naar de bioscoop te gaan in plaats van te bikkelen in de sportschool. Voor velen is het een hele prestatie om hun hardloopschoenen aan te trekken en buiten te gaan. Wij hebben een aantal tips voor u, zodat u de motivatie om te sporten niet verliest!

Lees meer
Fit lichaam

Een fit lichaam voor de zomer? Wij geven tips!

De zomer komt eraan, maar is uw lichaam nog niet helemaal voor de zomer? Kom dan eens langs bij Gym Tilburg, wij helpen u hier graag bij!Wij weten als geen ander hoe lastig dit kan zijn. Daarom hebben wij een aantal tips opgesteld voor de liefhebbers die een summer body willen creëren en zo de zomer fit ingaan!

Lees meer
personal training

Personal training

Wilt u werken aan uw doelen met behulp van personal training? Gym Tilburg biedt verschillende trainingsmethodes aan. Zo is het mogelijk om individuele personal training te volgen. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk uw doelen behalen. Wilt u liever met twee personen een training volgen? Ook dat is geen probleem. Gym Tilburg biedt ook personal training aan voor tweetallen. Op deze manier kunnen jullie elkaar motiveren om het uiterste te behalen.

Lees meer
Gym Tilburg

Voeding en sport

Voeding is van groot belang voor uw lichaam. Vooral als u een sporter bent die zich dagelijks in de sportschool bevindt. Ook is het van belang om op uw voeding te letten als u een paar extra kilootjes kwijt wil raken met behulp van sporten. Het is dan belangrijk om niet te veel te eten, maar ook zeker niet te weinig. Daarnaast is voeding belangrijk bij het herstellen van uw lichaam na een zware work-out. Wij voorzien u graag van voedingsadvies in combinatie met sporten.

Lees meer