Boksen bij Gym Tilburg

Boksen is perfect voor iedereen die zijn of haar conditie en kracht wil verbeteren. Onze verschillende bokstrainingen worden gegeven door ervaren en professionele boksers.

Bent u benieuwd of boksen iets voor u is? Meld u dan nu aan voor een gratis proefles!

Uithoudingsvermogen

Boksen verbetert uw uithoudingsvermogen en is daarom de perfecte sport als u aan uw conditie wilt werken.Daarnaast zorgt boksen voor een zelfverzekerd gevoel. Bij boksen leert u uw krachten kennen en hoe u deze kunt beheersen. Daarbij is discipline een belangrijk punt. Elke sporter hoort respect te hebben tegenover de andere sporters. Zo zorgen wij samen voor een krachtig team.

Boksen wordt ook gebruikt als wedstrijdsport en als spel. Dit komt door de onverwachte bewegingen die de tegenstander kan verrichten en de reactie hierop. Het zorgt voor een verrassend spel met een hoop stoot- en verdedigingstechnieken.

Bokstraining volgen

Bij Gym Tilburg worden de bokstrainingen gegeven door professionals die jarenlange kennis en ervaring hebben. Tijdens deze lessen leert u de verschillende technieken, wordt uw uithoudingsvermogen getest en verbetert u uw conditie.

Wilt u graag bokstrainingen volgen bij Gym Tilburg? Iedereen vanaf 12 jaar is welkom! Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.