De zomer komt eraan, maar is uw lichaam nog niet helemaal klaar voor de zomer? Kom dan eens langs bij Gym Tilburg, wij helpen u hier graag bij!Wij weten als geen ander hoe lastig dit kan zijn. Daarom hebben wij een aantal tips opgesteld voor de liefhebbers die een summer body willen creëren en zo de zomer fit ingaan!

Gezond eten

Voeding is van groot belang voor uw lichaam. Vooral als u een aantal kilootjes kwijt wilt, is het van belang om een goede tussenweg te vinden. Probeer vooral gezond te eten, zodat u alsnog voldoende eet en energiek blijft. Gaat u ook regelmatig naar de sportschool? Dan is het enorm belangrijk om goed te eten, zodat uw lichaam weer herstelt.Natuurlijk kunt u af en toe een cheatday inplannen, maar doe dit één keer per week. Anders kan dit zorgen voor extra kilo’s en dat willen we voorkomen!

Blijf drinken

Fit lichaamOm de perfecte summer body te creëren is het slim om water te drinken. Water is gezond en goed voor uw lichaam, omdat er geen calorieën in zitten en u uitdroging voorkomt. Op deze manier blijft uw lichaam goed gehydrateerd.Is water niet uw favoriete drankje? Doe er dan een stuk vers fruit bij, zoals aardbeien of een schijfje citroen, maar net wat u lekker vindt! Daarnaast kan het ook zo zijn dat u denkt dat u honger heeft, maar dat u eigenlijk dorst heeft. Uw lichaam geeft namelijk hetzelfde signaal af. Drink daarom altijd eerst een glas water, wacht ongeveer 20 minuten en kijk daarna of u nog steeds honger heeft.

Doelen opstellen

Stel van te voren realistische doelen op voor uzelf. Het is namelijk niet de bedoeling om honger te leiden. Als u een doel heeft bereikt, mag u uzelf lekker verwennen met bijvoorbeeld nieuwe sportkleding. Dit zorgt voor extra motivatie en komt direct goed uit voor uw summer body. Wellicht kunt u een personal trainer inhuren om u te blijven motiveren en te ondersteunen. En dat kan natuurlijk bij Gym Tilburg!

Start met work-outs

Sporten is belangrijk om uw lichaam fit te krijgen. Om een fit lichaam te creëren is het ideaal om work-outs te doen op de sportschool. Een paar sit-ups en squads zorgen ervoor dat uw spieren worden getraind. Bent u geen fanatieke sporter en gaat u niet naar een sportschool? Of heeft u geen tijd voor de sportschool? Plan dan kleine work-outs in die u thuis kunt uitvoeren. Een halfuur per dag is een mooi begin. U zult binnen no-time een verschil zien. Houd wel in uw achterhoofd dat een combinatie van sport en voeding ideaal is om een fit lichaam te creëren. Alleen sporten of alleen gezond eten zorgt niet voor dezelfde resultaten als een combinatie daarvan.

Sport u met ons mee?

Wilt u een fit lichaam voor de zomer? Start dan vandaag nog bij Gym Tilburg! Uiteraard is het ook mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen van onze personal trainers. De keuze is aan u. Neem gerust contact met ons op voor vragen of meld u direct aan!