Fitness bij Gym Tilburg

Wilt u graag trainen voor een gezond en fit lichaam? Dat kan met een gerust hart bij Gym Tilburg. Ons sportcentrum heeft alle faciliteiten voor een geslaagde fitnesstraining.

Daarnaast voelt u zich gelijk thuis door de relaxte en gezellige sfeer. Het familiegevoel heerst door heel het sportcentrum. Fitnessen is altijd gezellig met een groepje, maar ook voor de liefhebbers die liever alleen willen sporten. U kunt bij ons zowel in een groep als alleen komen fitnessen. Wij beschikken namelijk over schermen, zodat u kunt genieten van uw favoriete televisieprogramma tijdens het fitnessen!

 Cardio

Wilt u wat extra calorieën verbranden of uw conditie verbeteren? Begin dan met cardiofitness!

Bij cardiofitness bent u constant in beweging waarbij uw hartslag wordt gemeten. Het doel is om door de een constante hartslag aan te houden, om uw conditie op te bouwen. Ook helpt het bij het afvallen. U zult uzelf fit en energiek voelen tijdens de cardiotrainingen.

Daarnaast is het mogelijk om persoonlijke begeleiding aan te vragen. Op dat moment zal een personal coach u ondersteunen bij het behalen van uw doelstellingen.

Let’s start with cardio!

 Krachttraining

De meeste mensen vinden krachttraining alleen geschikt voor mannen. Maar wij weten dat krachttraining zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is om een spiermassa op te bouwen.

Met krachttraining is het ook mogelijk om calorieën te verbranden. Echter zorgt krachttraining ervoor dat de spiermassa in uw lichaam versterkt wordt. Krachttraining wordt uitgevoerd met zowel losse gewichten als de daarvoor bestemde fitnessapparatuur.

Iedereen voelt zich fit en energiek bij het uitvoeren van krachttraining. Ook is het mogelijk om een personal trainer in te schakelen voor een optimaal resultaat.

Let’s get some muscle over here!