Wilt u een gezonde lifestyle hanteren? Een gezonde lifestyle begint bij uw sport- en eetpatroon. Wanneer u de juiste keuzes en schema’s opstelt, merkt u dat uw lifestyle helemaal is aangepast en dat u niets anders meer wilt dan gezond! Gezonde snacks, voldoende dagelijkse beweging en de sportschool! Wij lichten graag toe waar u op moet letten bij het hanteren van een gezonde lifestyle.

Eet puur en natuurlijk

Onder puur en natuurlijk verstaan wij alles, behalve zakjes, pakjes en verpakte maaltijden. Probeer zelf uw salades en maaltijden klaar te maken. In kant-en-klare maaltijden zitten meestal allemaal verstopte suikers, zout en e-nummers, wat vaak ongezond is voor uw lichaam. Bekijk de ingrediëntenlijst in de supermarkt en kies de kortste lijst uit. Hoe langer de lijst wordt, hoe meer ongezonde dingen er meestal in zitten.

Eet gevarieerd

Gezond etengezonde lifestyle is natuurlijk belangrijk, maar dit betekent niet dat u dagelijks avocado’s moet gaan eten om gezond te blijven. Een goede variatie in uw voedingspatroon is van belang bij een gezonde lifestyle. Probeer verschillende soorten groenten, fruit, zaden, pitten, noten, zuivel, vis en vlees te eten.

Geen dieet, maar een gezonde levensstijl

Wanneer u zelf begint met het eten van gezonde snacks en het verminderen van ongezonde snacks in uw leven, zult u merken dat er een groot verschil ontstaat. Uw lichaam verandert mee met uw eetpatroon. U bent wat u eet en daarom adviseren wij om vettige gerechten te vermijden en gezondere snacks toe te voegen aan uw patroon. Het allerbelangrijkste: probeer een gezonde levensstijl niet te zien als een dieet. Een dieet is tijdelijk, maar uw lifestyle is voor altijd!

Bewegen maar!

Beweging is een belangrijke toevoeging aan uw gezonde lifestyle. Kies een sport die u leuk vindt, zodat u het niet gaat zien als moeite, maar plezier. Heeft u echt geen tijd om te sporten? Maak dan dagelijks bewuste keuzes! Pak bijvoorbeeld de fiets in plaats van de auto, de trap in plaats van de lift en ga eens wandelen in de lunchpauze in plaats van op kantoor zitten. De voordelen van beweging zijn eindeloos: meer energie, fit, beter humeur en u zit ook nog eens lekker in uw vel. Alleen maar pluspunten!

Starten met een gezonde lifestyle?

Wilt u starten met een gezonde lifestyle? Kom dan gerust sporten bij Gym Tilburg. Iedereen vermaakt zich bij ons. Heeft u toch wat meer motivatie nodig om te sporten? Wij hebben ook personal trainers bij Gym Tilburg die u helpen motiveren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!