Kickboksen

Zin in avontuur en verrassende bewegingen? Dan is kickboksen iets voor u! Trek gauw uw sportschoenen en bokshandschoenen aan en ram er lekker op los! Kickboksen is ideaal als u wilt afvallen of aan uw conditie wilt werken opeen leuke en effectieve manier.

Leer de technieken van kickboksen

Tijdens de lessen leert u verschillende trap- en stoottechnieken die u kunt uitvoeren met behulp van een bokszak. De oefeningen worden door een gecertificeerde professional op een afwisselende manier gegeven. Naast de technieken zullen ook onderwerpen als respect en fitheid naar voren komen. Deze punten zijn van belang bij het beoefenen van de kickbokslessen.

Pads training

Pads training is een training waarbij de sporter met behulp van bokshandschoenen allerlei gevechtstechnieken uitvoert op pads (stoot- of trapkussens). Dit is een echte uitdaging, omdat u één op één traint met een begeleider die de trappen als het ware tegenhoudt.

Daarnaast is het van belang om de technieken op een juiste manier toe te passen. Door middel van de persoonlijke begeleiding,zult u ijzersterk worden. Hard werken aan de juiste technieken is van belang bij pads training.

Kickboksen bij Gym Tilburg

Kickboksen is een groepsles bij Gym Tilburg waarbij u kunt werken aan uw conditie op een uitdagende manier. De lessen zijn zowel toegankelijk voor mannen als vrouwen. Tijdens de lessen leert u zelfbeheersing, uithoudingsvermogen, discipline en uiteraard gevechtstechnieken.

Benieuwd naar de kickbokslessen die wij verzorgen? Neem gerust een kijkje in onze galerij. Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen.