Personal training

Wilt u werken aan uw doelen met behulp van personal training? Gym Tilburg biedt verschillende trainingsmethodes aan. Zo is het mogelijk om individuele personal training te volgen. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk uw doelen behalen. Wilt u liever met twee personen een training volgen? Ook dat is geen probleem. Gym Tilburg biedt ook personal training aan voor tweetallen. Op deze manier kunnen jullie elkaar motiveren om het uiterste te behalen.

Individuele personal training

personal trainingWilt u zo snel mogelijk uw doelen behalen? Dan is de individuele personal training ideaal voor u. Uw personal trainer stelt een persoonlijk schema op voor u. Dit wordt opgesteld op basis van uw lichaam, leeftijd en doel. In uw persoonlijke schema staat uw voedingsschema, trainingsschema en enkele analyses van uw lichaam. Op deze manier kunt u samen met uw coach aan de slag om uw doelstellingen te behalen!

Personal trainers van Gym Tilburg zorgen ervoor dat u alle aandacht krijgt die u nodig heeft. Zo kunt u het maximale uit uzef halen. Of u nou start met conditietraining, krachttraining of specifieke oefeningen, alles is mogelijk bij Gym Tilburg! Bent u klaar om aan de slag te gaan met een personal trainer? Meld u dan direct aan!

Personal training in tweetallen

Gym Tilburg verzorgt ook personal training voor tweetallen. Zo staat u er nooit alleen voor tijdens jullie training. Bovendien is het gezelliger om samen te trainen en kunnen jullie elkaar motiveren om harder te werken voor een gezonde levensstijl.

Onderneem actie!

Heeft u interesse in personal training in Tilburg? Of heeft u interesse om personal training te volgen met een maatje? Voor beide keuzes bent u bij Gym Tilburg aan het juiste adres! Onze personal trainers zijn er klaar voor, u ook? Meld u dan direct aan! Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen.